Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Muhammad Ali Babar Abbasi τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο GSMA Mobile World Scholar Challenge 2019.

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι η διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στο Mobile World Congress, MWC2019, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ο Δρ Abbasi αποφοίτησε με τον τίτλο του Διδάκτορα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Frederick το 2017 και έκτοτε είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Centre of Wireless Innovation (CWI) στο Queen`s University Belfast.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.