Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Muhammad Ali Babar Abbasi τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο GSMA Mobile World Scholar Challenge 2019.

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι η διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στο Mobile World Congress, MWC2019, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ο Δρ Abbasi αποφοίτησε με τον τίτλο του Διδάκτορα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Frederick το 2017 και έκτοτε είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Centre of Wireless Innovation (CWI) στο Queen`s University Belfast.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.