Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Muhammad Ali Babar Abbasi τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο GSMA Mobile World Scholar Challenge 2019.

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι η διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στο Mobile World Congress, MWC2019, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ο Δρ Abbasi αποφοίτησε με τον τίτλο του Διδάκτορα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Frederick το 2017 και έκτοτε είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Centre of Wireless Innovation (CWI) στο Queen`s University Belfast.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE