Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Muhammad Ali Babar Abbasi τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο GSMA Mobile World Scholar Challenge 2019.

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι η διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στο Mobile World Congress, MWC2019, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ο Δρ Abbasi αποφοίτησε με τον τίτλο του Διδάκτορα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Frederick το 2017 και έκτοτε είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Centre of Wireless Innovation (CWI) στο Queen`s University Belfast.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.