Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Απόφοιτος του Frederick βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό για πρωτοποριακή εργασία στα 5G - Pic

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Muhammad Ali Babar Abbasi τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο GSMA Mobile World Scholar Challenge 2019.

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι η διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στο Mobile World Congress, MWC2019, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ο Δρ Abbasi αποφοίτησε με τον τίτλο του Διδάκτορα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Frederick το 2017 και έκτοτε είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Centre of Wireless Innovation (CWI) στο Queen`s University Belfast.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE