Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο τον προϋπολογισμός της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €340.460.000και δαπάνες ύψους €388.221.600, με 44 ψήφους υπέρ και μία αποχή (Γιώργος Περδίκης).

Η Ολομέλεια προηγουμένως υπερψήφισε τροπολογία του ΔΗΣΥ με την οποία δέσμευσε όλα τα κονδύλια που αφορούν την παραχώρηση χορηγιών από την ΑΤΗΚ προς οποιοδήποτε φορέα. Η δέσμευση έγινε με 27 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και μια αποχή.
 
Επίσης ψηφίστηκε τροπολογία του ΑΚΕΛ για δέσμευση του κονδυλίου που προορίζεται για την κάλυψη της αμοιβής συμβούλων και συνεργατών της Αρχής, των δικαιωμάτων χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε με 27 υπέρ και μία ψήφο εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE