Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο τον προϋπολογισμός της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €340.460.000και δαπάνες ύψους €388.221.600, με 44 ψήφους υπέρ και μία αποχή (Γιώργος Περδίκης).

Η Ολομέλεια προηγουμένως υπερψήφισε τροπολογία του ΔΗΣΥ με την οποία δέσμευσε όλα τα κονδύλια που αφορούν την παραχώρηση χορηγιών από την ΑΤΗΚ προς οποιοδήποτε φορέα. Η δέσμευση έγινε με 27 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και μια αποχή.
 
Επίσης ψηφίστηκε τροπολογία του ΑΚΕΛ για δέσμευση του κονδυλίου που προορίζεται για την κάλυψη της αμοιβής συμβούλων και συνεργατών της Αρχής, των δικαιωμάτων χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε με 27 υπέρ και μία ψήφο εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!