Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο τον προϋπολογισμός της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €340.460.000και δαπάνες ύψους €388.221.600, με 44 ψήφους υπέρ και μία αποχή (Γιώργος Περδίκης).

Η Ολομέλεια προηγουμένως υπερψήφισε τροπολογία του ΔΗΣΥ με την οποία δέσμευσε όλα τα κονδύλια που αφορούν την παραχώρηση χορηγιών από την ΑΤΗΚ προς οποιοδήποτε φορέα. Η δέσμευση έγινε με 27 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και μια αποχή.
 
Επίσης ψηφίστηκε τροπολογία του ΑΚΕΛ για δέσμευση του κονδυλίου που προορίζεται για την κάλυψη της αμοιβής συμβούλων και συνεργατών της Αρχής, των δικαιωμάτων χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε με 27 υπέρ και μία ψήφο εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE