ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καυγάς έξω από πρακτορείο στοιχημάτων - Έριχνε καρέκλες σε ζευγάρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καυγάς έξω από πρακτορείο στοιχημάτων - Έριχνε καρέκλες σε ζευγάρι

Ζεύγος προσέφυγε στην Αστυνομία μετά από καυγά που είχαν με τοκογλύφο, έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, είχαν ραντεβού με τον 35χρονο τοκογλύφο, ο οποίος τους είχε δανείσει στο παρελθόν χρήματα και ζητούσε επίμονα περισσότερο ποσό από το ζεύγος. Όταν του εξήγησαν πως δεν έχουν το ποσό που τους ζητάει, αυτός εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί έξω από πρακτορείο στοιχημάτων.  

Όπως αναφέρει αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, ο 35χρονος φέρεται να κτύπησε τον άνδρα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ πέταγε καρέκλες που υπήρχαν στο πρακτορείο και στους δυο, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη.  

Μετά την εν λόγω καταγγελία του ζεύγους, η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, ο οποίος καταζητείται.  

Γ.Παππούτα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top