Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Αποφασισμένοι να περιορίσουν αλλά και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους ταραξίες, είναι οι παράγοντες της Γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ένας 24χρονος οπαδός της Σάλκε καταδικάστηκε σε 1μιση χρόνο φυλάκιση, γιατί άναψε 12 φωτοβολίδες στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το 2012.

Ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από το άναμμα των φωτοβολίδων, είχαν τραυματιστεί οκτώ άνθρωποι.

Το τοπικό δικαστήριο έχει ανακοίνωση σήμερα την ποινή, ενώ η πλευρά του καταδικασθέντος οπαδού κατέθεσε έφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE