Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Αποφασισμένοι να περιορίσουν αλλά και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους ταραξίες, είναι οι παράγοντες της Γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ένας 24χρονος οπαδός της Σάλκε καταδικάστηκε σε 1μιση χρόνο φυλάκιση, γιατί άναψε 12 φωτοβολίδες στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το 2012.

Ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από το άναμμα των φωτοβολίδων, είχαν τραυματιστεί οκτώ άνθρωποι.

Το τοπικό δικαστήριο έχει ανακοίνωση σήμερα την ποινή, ενώ η πλευρά του καταδικασθέντος οπαδού κατέθεσε έφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE