Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Στη φυλακή οπαδός της Σάλκε για άναμμα φωτοβολίδων

Αποφασισμένοι να περιορίσουν αλλά και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους ταραξίες, είναι οι παράγοντες της Γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ένας 24χρονος οπαδός της Σάλκε καταδικάστηκε σε 1μιση χρόνο φυλάκιση, γιατί άναψε 12 φωτοβολίδες στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το 2012.

Ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από το άναμμα των φωτοβολίδων, είχαν τραυματιστεί οκτώ άνθρωποι.

Το τοπικό δικαστήριο έχει ανακοίνωση σήμερα την ποινή, ενώ η πλευρά του καταδικασθέντος οπαδού κατέθεσε έφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE