ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 35χρονος για υπόθεση εμπρησμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 35χρονος για υπόθεση εμπρησμού

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΝΤΗ, 35 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμού δύο οχημάτων, που διαπράχθηκαν στις 23/3/2019 στη Λευκωσία.    

Ο 35χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματική διάπλασης, με καστανά κοντά μαλλιά, με μούσι και τατουάζ στα χέρια.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτείται ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτείται ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE