ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στο Τρόοδος - Δρόμοι κλειστοί και ολισθηροί

ΚΥΠΡΟΣ: Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στο Τρόοδος - Δρόμοι κλειστοί και ολισθηροί

 

 H πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο τη Δευτέρα (25/03).

 

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως ακολούθως:

Στην περιοχή Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου - Πλατρών, Πεδουλά –Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί.

Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top