ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν και έκαψαν ολοσχερώς όχημα 50χρονου - Μαρτυρία έδωσε 35χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν και έκαψαν ολοσχερώς όχημα 50χρονου - Μαρτυρία έδωσε 35χρονο

 

Υποθέσεις κλοπής και εμπρησμού εξετάζουν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λάρνακας αντίστοιχα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από περίπτερο στη Λεμεσό και είχε πάνω κλειδιά, κλάπηκε γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (24/03). 

Το ίδιο αυτοκίνητο εντοπίστηκε γύρω στις 17:30 της ίδιας ημέρας να φλέγεται σε απόμερο μέρος, στην Βαβατσινιά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, όπου κατέσβησαν την φωτιά από το όχημα με την ζημιά να ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 7.000 ευρώ. Το εν λόγω όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς ήταν αξίας 2.000 ευρώ , ενώ εντός του υπήρχαν εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ.  

Μαρτυρία φαίνεται να κατέδειξε 35χρονο Ρώσο, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (24/03) και εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί για αίτημα προσωποκράτησης του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. 

Οι εξετάσεις για αδικήματα κλοπής και εμπρησμού συνεχίζονται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top