ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 52χρονο που οδηγούσε 'τύφλα' στο μεθύσι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 52χρονο που οδηγούσε 'τύφλα' στο μεθύσι

Σύλληψη 52χρονου για αμελή και επικίνδυνη οδήγηση, καθώς και για άρνηση παροχής δείγματος για τελικό έλεγχο αλκοτέστ.

Γύρω στις 8.45 το βράδυ της Κυριακής (24/03), ενώ μέλη της Τροχαίας διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αλόγιστα και επικίνδυνα. 

Στον 52χρονο οδηγό διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 123μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ.

Ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE