Ο Νάσος ένωσε ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτζήδες στην Κύπρο – Τι ζητούν από Σαββίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Νάσος ένωσε ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτζήδες στην Κύπρο – Τι ζητούν από Σαββίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ανεγείρεται τους τελευταίους μήνες στην Πάφο με πρωτοβουλία της οικογένειας αλλά και φιλάθλων τόσο του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κάλεσμα στον Γιώργο Σαββίδη να στηρίξει αυτή την προσπάθειά τους οικονομικά.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ολοκλήρωση του ξωκλησιού, μπορούν να το πράξουν συνεισφέροντας στον πιο κάτω λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα: 595-10-844578-01.

 

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ο Νάσος ένωσε ΠΑΟΚτσήδες & ΑΕΚτζήδες στην Κύπρο, τι ζητούν από Σαββίδη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE