ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Αλέξη Τσίπρα

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Αλέξη Τσίπρα

Τo ελικόπτερο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ταξίδευε προς το Αγαθονήσι την Δευτέρα (25/03) φέρεται να παρενόχλησαν τουρκικά μαχητικά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο νησί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου αναφέροντας τα εξής: «Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ίσως ένεκα της ημέρας. Ήθελαν να συμμετέχουν στον εορτασμό»

«Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς, μέχρι ως όπου τα ελληνικά μαχητικά -  όπως πάντα γίνεται  - να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο», είπε συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός και έκανε λόγο για «ανόητες ενέργειες που δεν έχουν κανένα νόημα».

Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός, προειδοποίησε πως παρότι η Ελλάδα εμμένει στον διάλογο, δεν θα διστάσει να απαντήσει στις προκλήσεις αν χρειαστεί.

Από: Cnn.gr 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top