Φόρτωσε το μονοκάμπινο νεαρούς και ενεπλάκη σε τροχαίο- Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα- VIDEO

Φόρτωσε το μονοκάμπινο νεαρούς και ενεπλάκη σε τροχαίο- Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα- VIDEO

Από θαύμα γλύτωσε μια ομάδα εφήβων η οποία επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος μονοκάμπινου οχήματος και το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Ταϊλάνδη.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος, κατέγραψαν τη στιγμή που ενώ επέβαιναν 18 έφηβοι στον χώρο, που υποτίθεται μόνο φορτίο πρέπει να τοποθετείται, μονοκάμπινου οχήματοςμ, σε μια διασταύρωση με άλλο όχημα.

Από τη σύγκρουση το μονοκάμπινο έγειρε πλαγίως με αποτέλεσμα οι έφηβοι να συρθούν στην άσφαλτο, σε δρόμο της νότιας Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (23/3), στην ιστοσελίδα Liveleak, οι νεαροί που έπεσαν στον δρόμο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς όμως ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε το βίντεο:

 

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE