Κατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος- Μυστήριο γύρω από τα αίτια

Κατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος- Μυστήριο γύρω από τα αίτια

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου 36χρονος άντρας στην περιοχή Κουτσιούκ Καιμακλί της κατεχόμενη συνοικίας της Ομορφίτας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τ/κ τύπο πρόκειται για τον Κατέρ Ακαργκολ (Kader Akargöl) το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Μέλη της λεγόμενης αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή διεξάγοντας έρευνες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τις επιστημονικές εξετάσεις στη σορό του 36χρονου με τον ιατροδικαστή να λαμβάνει δείγματα που θα σταλούν για ανάλυση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE