ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους.

Η αποχώρηση του Πορτογάλου άσου στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Σερβία προκάλεσε συναγερμό στο Τορίνο.

Μετά το τέλος του ματς, ο ίδιος ο CR7 καθησύχασε τους πάντες λέγοντας ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά και τώρα ήταν η σειρά της Γιούβε να τοποθετηθεί.

Οπως ανακοίνωσαν οι Μπιανκονέρι, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρονάλντο έδειξαν ότι έχει υποστεί έναν ελαφρύ μυικό τραυματισμό (δεν αναφέρεται πόσο θα μείνει εκτός) και εκτιμάται, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ότι θα λείψει από τους αγώνες με Εμπολι και Κάλιαρι αλλά θα είναι διαθέσιμος για αυτόν με την Μίλαν, τέσσερις μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τον Αγιαξ.

Τα προσεχή 24ωρα, πάντως, θα γίνουν νέες εξετάσεις για να είναι απολύτως σίγουροι στο Τορίνο για την κατάσταση του Κριστιάνο, ο οποίος μάλλον ζήτησε αλλαγή τη σωστή στιγμή για να αποφύγει πιο σοβαρή ζημιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top