ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα - Πότε «κτυπά» το κύμα κακοκαιρίας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα - Πότε «κτυπά» το κύμα κακοκαιρίας

∆υτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από την Παρασκευή 29/3.

Την Τετάρτη 27/3 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, το πρωί κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Στην περιοχή του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά το απόγευµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά, στα προσήνεµα, θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρηθούν αυξηµένες νεφώσεις, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη 28/3 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, το απόγευµα και το βράδυ. Στο Τροόδος δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια, ενώ στην ατµόσφαιρα αναµένεται από το απόγευµα σκόνη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Παρασκευή 29/3 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες αλλά το βράδυ αναµένονται σταδιακά περισσότερα φαινόµενα. Στο Τροόδος δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια, ενώ η σκόνη θα υποχωρήσει από το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Το Σάββατο 30/3 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top