ΠΑΦΟΣ: Εργαζόταν σε κοιμητήρια – Άνοιγε τάφους παράνομα

ΠΑΦΟΣ: Εργαζόταν σε κοιμητήρια – Άνοιγε τάφους παράνομα

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τρίτη (26/3), για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές ο οποίος απασχολείτο με την εκσκαφή ταφών στο κοιμητήριο της Πάφου αλλά και σε κοιμητήρια διαφόρων κοινοτήτων.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο συλληφθείς είναι αιτητής πολιτικού ασύλου και εργάζονταν παράνομα, ανοίγοντας τάφους στα κοιμητήρια.

KYΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE