ΠΑΦΟΣ: Εργαζόταν σε κοιμητήρια – Άνοιγε τάφους παράνομα

ΠΑΦΟΣ: Εργαζόταν σε κοιμητήρια – Άνοιγε τάφους παράνομα

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τρίτη (26/3), για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές ο οποίος απασχολείτο με την εκσκαφή ταφών στο κοιμητήριο της Πάφου αλλά και σε κοιμητήρια διαφόρων κοινοτήτων.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο συλληφθείς είναι αιτητής πολιτικού ασύλου και εργάζονταν παράνομα, ανοίγοντας τάφους στα κοιμητήρια.

KYΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE