ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβγαλε μαχαίρι σε περιπτερά - Τα «μάζεψε» η συνεργάτης του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβγαλε μαχαίρι σε περιπτερά - Τα «μάζεψε» η συνεργάτης του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας ότι, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/3), εισήλθαν στο περίπτερό του δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο ένας από τους δύο αγνώστους, σύμφωνα με την καταγγελία, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο ακινητοποίησε τον 59χρονο ενώ το δεύτερο πρόσωπο άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των €480 και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο ένας δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ.

Ο δεύτερος δράστης, προφανώς γυναίκα, φορούσε ανοικτόχρωμο κολάν, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE