Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο Χόνας Γκουτιέρες επέστρεψε υγιής χθες το βράδυ και πάλι στα γήπεδα βγαίνοντας νικητής μετά από την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αργεντινός μέσος της Νιούκαστλ είχε τεθεί εκτός μάχης από τον Οκτώβριο του 2013 όταν και διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά η μεγάλη του αποφασιστικότητα τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Χθες βράδυ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε με standing ovation από το Σεντ Τζέιμς Παρκ προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Κατά την είσοδό του ο Κολοτσίνι του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE