Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο Χόνας Γκουτιέρες επέστρεψε υγιής χθες το βράδυ και πάλι στα γήπεδα βγαίνοντας νικητής μετά από την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αργεντινός μέσος της Νιούκαστλ είχε τεθεί εκτός μάχης από τον Οκτώβριο του 2013 όταν και διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά η μεγάλη του αποφασιστικότητα τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Χθες βράδυ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε με standing ovation από το Σεντ Τζέιμς Παρκ προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Κατά την είσοδό του ο Κολοτσίνι του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE