Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο Χόνας Γκουτιέρες επέστρεψε υγιής χθες το βράδυ και πάλι στα γήπεδα βγαίνοντας νικητής μετά από την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αργεντινός μέσος της Νιούκαστλ είχε τεθεί εκτός μάχης από τον Οκτώβριο του 2013 όταν και διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά η μεγάλη του αποφασιστικότητα τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Χθες βράδυ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε με standing ovation από το Σεντ Τζέιμς Παρκ προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Κατά την είσοδό του ο Κολοτσίνι του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE