ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Δεν έριξε φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 23χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη (27/3) στο σπίτι του, η νεκροτομή.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους την Πέμπτη (28/3).

Από την νεκροτομή, δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 23χρονου. Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 23χρονος Ελληνοκύπριος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και διέμενε με την οικογένεια του σε περιοχή στα σύνορα Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς και συγκεκριμένα πίσω από το Nicosia Mall.   

Τον 23χρονο εντόπισε νεκρό ο αδελφός του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE