ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με τρία εμπλεκόμενα οχήματα- Πυκνή τροχαία κίνηση

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με τρία εμπλεκόμενα οχήματα- Πυκνή τροχαία κίνηση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 14:00 ότανκάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ παρά τα φώτα τροχαίας του «Ορφανίδη» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γινεί γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες (πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκε ασθενοφόρο), με τα μέλη της τροχαίας να βρίσκονται στο σημείο για διευθέτηση της τροχαίας κίνησης και διερεύνησης των αιτιών του ατυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE