ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπελλούχος η Ένωση!

Κυπελλούχος η Ένωση!

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας… έμεινε στο Παραλίμνι.

Οι «βυσσινί» κέρδισαν στον Τελικό της Πέμπτης 28 Μαρτίου την Ολυμπιάς Φρενάρους με 1-3 σετ μετά από δυο ώρες και 20 λεπτά και σήκωσε μέσα στο νεόδμητο Κλειστό του Παραλιμνίου τον τίτλο του Κυπέλλου. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Παραλιμνίου διαδέχεται την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στο «θρόνο» της εν λόγω διοργάνωσης.

Ο Τελικός  που έγινε στην παρουσία 400 θεατών ήταν εντυπωσιακός κάτι που μας προϊδεάζει για τους Τελικούς του πρωταθλήματος μεταξκύ των δυο ομάδων.

To πρώτο σετ ήταν εκπληκτικό με την Ε.Ν Π. να ξεκινά δυνατά και να ανοίγει την ψαλίδα στο σκορ αφού προηγήθηκε 03-08. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή με την Ολυμπιάς Φρενάρους να ανακάμπτει και με το δικό της σερί 19-18. Τελικά η Ένωση κατάφερε να κερδίσει 23-25 και να προηγηθεί στον Τελικό 0-1 σετ.

Η Ε.Ν.Π πήρε προβάδισμα ασφαλείας δυο σετ αφού κέρδισε το πολύ ανταγωνιστικό δεύτερο σετ με 21-25 και να αυξήσει το υπέρ της σκορ σε 0-2.

Το τρίτο σετ είχε διαφορετική κατάληξη όμως αφού η Ολυμπιάς όχι μόνο κατάφερε να φθάσει στην… πηγή, αλλά και να κατακτήσει το σετ με 29-27 μειώνοντας στον Τελικό σε 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ένωση έδειξε να έχει παραπάνω αντοχές και κατάφερε να επιβληθεί με 15-25 να κερδίσει με 1-3 και να πανηγυρίσει το Κύπελλο.

Οι απονομές έγιναν από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλη Κρασιά.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top