ΚΥΠΡΟΣ: «Καλημέρα» με βροχές – Ολισθηροί οι δρόμοι

ΚΥΠΡΟΣ: «Καλημέρα» με βροχές – Ολισθηροί οι δρόμοι

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Με αφορμή όμως τις βροχερές καιρικές συνθήκες που επικρατούν καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων, αφού η οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους κρύβει πολλές παγίδες και κινδύνους.

Παρατίθενται πιο κάτω μερικά απλά μέτρα για ασφαλή οδήγηση κάτω από βροχερές καιρικές συνθήκες.

Μειώνουμε ταχύτητα, αφού η οδήγηση με ελαττωμένη ταχύτητα επιτρέπει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια επαφή του πέλματος των ελαστικών του οχήματος με το δρόμο, πράγμα που οδηγεί σε καλύτερη πρόσφυση.

Διατηρούμε μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Αποφεύγουμε να περνούμε μέσα από νερά που κινούνται ή έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα, αφού υπάρχει κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης του οχήματός μας.

Έχουμε αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματος μας, ώστε να είμαστε ευδιάκριτοι στους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

BEST OF TOTHEMAONLINE