ΠΑΦΟΣ: Έκρυβε την «πραμάτεια» του σε κρύπτη – Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Έκρυβε την «πραμάτεια» του σε κρύπτη – Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη 41χρονου Βρετανού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ΥΚΑΝ κατόπιν πληροφοριών που έλαβε, έθεσε υπό παρακολούθηση 41χρονο Βρετανός μόνιμο κάτοικος Πέγειας, τον οποίο ακολούθησαν σε άδειο χώρο στην επαρχία Πάφου.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο να ανοίγει κρύπτη που είχε στο έδαφος και να βγάζει από αυτή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Τότε συνέλαβαν τον 41χρονο άνδρα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, σε έρευνα στην κατοικία του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης και κοκαϊνής, όπως επίσης και χρηματικό ποσό το οποίο φέρεται να είναι «απολαβές» από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE