ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός κατάστημα – Εκκενώθηκαν διαμερίσματα

ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός κατάστημα – Εκκενώθηκαν διαμερίσματα

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 29/03 σε κατάστημα.

Πυρκαγιά σε κατάστημα που διέθετε παλιά αντικείμενα εκδηλώθηκε στις 05:12 τα ξημερώματα της Παρασκευής 29/03  επί της Λεωφόρου Αγαπήνωρος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το περιεχόμενο του καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας .

Στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα σε άμεσο χρόνο αλλά και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου που προχώρησαν στην εκκένωση του κτιρίου αφού πάνω από το φλεγόμενο διαμέρισμα υπάρχουν διαμερίσματα.

Από την φωτιά δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο οι ένοικοι. Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβέστηκε προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Οι εξετάσεις θα αρχίσουν σε λίγο προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE