VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής Άννα Θεολόγου, παρουσιάζει διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το 2018 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για τον Συνεργατισμό.
Η κυρία Θεολόγου αναφέρει πως «πέρσι ήμασταν έξω από το Προεδρικό, διαμαρτυρόμασταν πριν να καταλάβουν τι είχε αποφασιστεί για τον Συνεργατισμό» με κάποιους, όπως αναφέρει, να τους χαρακτηρίζουν «γραφικούς, ψηφοθηρικούς, λαϊκιστές και ‘ξιπασμένους’...».
«Έτσι για την ιστορία αυτά που είχα πει εκείνη την μέρα βρίσκονται στο πιο κάτω βίντεο, όπως ακριβώς τα ένιωθα και τα νιώθω μέχρι σήμερα!», αναφέρει η κυρία Θεολόγου.
Δείτε το βίντεο από την εν λόγω διαμαρτυρία:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




