Θεολόγου για Συνεργατισμό: «Κάποιοι μας φώναζαν γραφικούς» - VIDEO

Θεολόγου για Συνεργατισμό: «Κάποιοι μας φώναζαν γραφικούς» - VIDEO

Ανασκόπηση στο παρελθόν, και συγκεκριμένα πριν ένα χρόνο, κάνει με ανάρτησή της η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου.

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής Άννα Θεολόγου, παρουσιάζει διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το 2018 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για τον Συνεργατισμό.

Η κυρία Θεολόγου αναφέρει πως «πέρσι ήμασταν έξω από το Προεδρικό, διαμαρτυρόμασταν πριν να καταλάβουν τι είχε αποφασιστεί για τον Συνεργατισμό» με κάποιους, όπως αναφέρει, να τους χαρακτηρίζουν «γραφικούς, ψηφοθηρικούς, λαϊκιστές και ‘ξιπασμένους’...».

«Έτσι για την ιστορία αυτά που είχα πει εκείνη την μέρα βρίσκονται στο πιο κάτω βίντεο, όπως ακριβώς τα ένιωθα και τα νιώθω μέχρι σήμερα!», αναφέρει η κυρία Θεολόγου.

Δείτε το βίντεο από την εν λόγω διαμαρτυρία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE