Θεολόγου για Συνεργατισμό: «Κάποιοι μας φώναζαν γραφικούς» - VIDEO

Θεολόγου για Συνεργατισμό: «Κάποιοι μας φώναζαν γραφικούς» - VIDEO

Ανασκόπηση στο παρελθόν, και συγκεκριμένα πριν ένα χρόνο, κάνει με ανάρτησή της η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου.

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής Άννα Θεολόγου, παρουσιάζει διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το 2018 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για τον Συνεργατισμό.

Η κυρία Θεολόγου αναφέρει πως «πέρσι ήμασταν έξω από το Προεδρικό, διαμαρτυρόμασταν πριν να καταλάβουν τι είχε αποφασιστεί για τον Συνεργατισμό» με κάποιους, όπως αναφέρει, να τους χαρακτηρίζουν «γραφικούς, ψηφοθηρικούς, λαϊκιστές και ‘ξιπασμένους’...».

«Έτσι για την ιστορία αυτά που είχα πει εκείνη την μέρα βρίσκονται στο πιο κάτω βίντεο, όπως ακριβώς τα ένιωθα και τα νιώθω μέχρι σήμερα!», αναφέρει η κυρία Θεολόγου.

Δείτε το βίντεο από την εν λόγω διαμαρτυρία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE