Ανατρεπτική πρόταση ΣΙΓΜΑ– Κωνσταντίνα και Νεκτάριος στο τιμόνι του «Όλα καλά»

Ανατρεπτική πρόταση ΣΙΓΜΑ– Κωνσταντίνα και Νεκτάριος στο τιμόνι του «Όλα καλά»

Μια, ομολογουμένως, ανατρεπτική πρόταση, φέρεται να έκανε το ΣΙΓΜΑ, στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό «Tv Mania», ο ποδοσφαιριστής της Δόξας και μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε πρόταση από την διεύθυνση του ΣΙΓΜΑ για να ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής «Όλα καλά» που παρουσιάζει η σύζυγός του.

Η πρόταση, αφορά την νέα σεζόν, στην οποία οι εκπομπή το πιθανότερο θα αλλάξει και ώρα μετάδοσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε, ενώ φέρεται να του προτάθηκε να αναλάβει και παρουσίαση αθλητικής εκπομπής.

Το ζεύγος, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, συζητά με το κανάλι τις λεπτομέρειες της πρότασης για την εκπομπή που θα επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με νέες ενότητες, άλλο σκηνικό και χωρίς την συμμετοχή πάνελ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE