Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά τα προβλήματα που προκαλεί στα Κατεχόμενη το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη την Κύπρο από την Παρασκευή (29/3).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ ενημερωτικής ιστοσελίδας «Havadiskibris» η ισχυρή βροχόπτωση, προκάλεσε αλυσιδωτά προβλήματα. Πλημύρισαν σπίτια, δρόμοι έγιναν χείμαρροι, ενώ προκλήθηκαν και άλλες υλικές ζημιές.

Τμήμα του δρόμου των κατεχόμενων Λευκωσίας – Αμμοχώστου έχει κλείσει λόγω της υπερβολικής βροχόπτωσης και η «αστυνομία» ενημερώνει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στον δρόμο των κατεχόμενων Λευκωσίας – Κερύνειας, υπάρχει αρκετή ομίχλη ενώ σημειώνεται και βροχόπτωση.

Στην κατεχόμενη Μια Μηλιά λεωφόρος έχει πλημυρίσει έχοντας εγκλωβίσει οχήματα και οδηγούς στο σημείο. Η «πολιτική άμυνα» διασώζει οδηγούς.

Θυμίζουμε ότι στα Κατεχόμενα πριν λίγους μήνες, είχαν θρηνίσει θύματα από την κακοκαιρία που έπληξε ξανά ολόκληρη την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE