17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

Ενας μαθητής, που πήγε στο σχολείο του στο Ηράκλειο, παρότι είχε αποβληθεί, δεν δίστασε να χτυπήσει τον διευθυντή του Λυκείου όταν του... θύμισε την τιμωρία του!

Παρότι ο μαθητής είχε πάρει αποβολή, αποφάσισε να πάει στο σχολείο. Οταν ο διευθυντής είδε τον 17χρονο, του θύμισε ότι είχε αποβληθεί.

Τότε, ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε, με συνέπεια να ζαλιστεί ο διευθυντής.

Ο εκπαιδευτικός υπέβαλε μήνυση και συνελήφθησαν τόσο ο 17χρονος όσο και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με το iEfimerida.gr ενημερώθηκαν οι αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων προκειμένου να αποφασίσει την ποινή του μαθητή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE