17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

Ενας μαθητής, που πήγε στο σχολείο του στο Ηράκλειο, παρότι είχε αποβληθεί, δεν δίστασε να χτυπήσει τον διευθυντή του Λυκείου όταν του... θύμισε την τιμωρία του!

Παρότι ο μαθητής είχε πάρει αποβολή, αποφάσισε να πάει στο σχολείο. Οταν ο διευθυντής είδε τον 17χρονο, του θύμισε ότι είχε αποβληθεί.

Τότε, ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε, με συνέπεια να ζαλιστεί ο διευθυντής.

Ο εκπαιδευτικός υπέβαλε μήνυση και συνελήφθησαν τόσο ο 17χρονος όσο και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με το iEfimerida.gr ενημερώθηκαν οι αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων προκειμένου να αποφασίσει την ποινή του μαθητή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.