ΚΥΠΡΟΣ

Ο Καϊάφας αγγίζει τον κόσμο της Ομόνοιας

Ο Καϊάφας αγγίζει τον κόσμο της Ομόνοιας

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και για τη στήριξη που τυγχάνει η Ομόνοια από τον κόσμο της, μίλησε ο Κώστας Καϊάφας μέσω δήλωσης που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» έκανε αναφορά στον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΖ και είπε τα πιο κάτω:

«Άλλος ένας δύσκολος αγώνας μας περιμένει. Η ΑΕΚ είναι μία ποιοτική ομάδα, έχει υψηλούς στόχους και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε συγκεντρωμένα, πειθαρχημένα και σοβαρά. Υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά και αποφασιστικότητα για να επιστρέψουμε στις νίκες. Μπορούμε να κερδίσουμε, όμως θα χρειαστεί άλλη μία μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην ομάδα μας και είμαι αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, αναφέροντας τα πιο κάτω:

«Διαπιστώνω πως μετά τις καλές εμφανίσεις της ομάδας μας, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας στις τάξεις του κόσμου μας. Ναι, θέλω να πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα. Θέλω να υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Και προ πάντων, θέλω να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μόνο με σοβαρότητα, σκληρή δουλειά, δίψα για επιτυχίες και πολύ μεγάλη προσπάθεια, θα φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για όλα. Του ζητώ να παραμείνει δίπλα στην ομάδα. Με ενθουσιασμό, θετικότητα και απαιτήσεις, αλλά παράλληλα με σοβαρότητα και προσγειωμένα. Μαζί του, γινόμαστε πάρα πολύ καλύτεροι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top