Η νέα μεγάλη πρόκληση του Χριστοφόρου

Η νέα μεγάλη πρόκληση του Χριστοφόρου

Η πρόκριση της ΑΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου, κρατά τις ελπίδες για διάκριση ζωντανές, όσο και αν είναι δύσκολα τα δεδομένα.

Η φετινή ΑΕΛ είναι μια ομάδα με αδυναμίες τις οποίες έχει παραδεχτεί εδώ και καιρό η διοίκηση πρώτα από όλους με την γνωστή δήλωση του Ανδρέα Σοφοκλέους από τις 22 Δεκεμβρίου όπου είχε αναλάβει την ευθύνη των επιλογών που είχαν γίνει το καλοκαίρι. Τις αδυναμίες αυτές εντόπισε και ο Χριστάκης Χριστοφόρου, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο βοηθητικό της ΑΕΛ και αφού είχε μια καλή εικόνα για την ομάδα από προηγουμένως.

Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει πλήρη επίγνωση πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κατακτήσει η ομάδα του το κύπελλο, όμως δεν τον φοβίζει αυτό. Αφού δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, πέραν από τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε τον Ιανουάριο ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» με το υλικό που έχει προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα στη διάκριση. Το ξέρει ότι δεν είναι εύκολο, όμως ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει ακόμα μια πρόκληση στην προπονητική του καριέρα και ελπίζει ότι και αυτή τη φορά θα κερδίσει το στοίχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE