ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονης οικιακής βοηθού για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία εργοδότρια  κατήγγειλε χτες στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς ότι κλάπηκε το δακτυλίδι που είχε φυλαγμένο στην κατοικία της.

Εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης ηγέρθησαν υποψίες και κατά την αναχώρηση της έγινε έλεγχος στις αποσκευές της όπου εντοπίστηκε το δαχτυλίδι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Η  28χρονη που κατάγεται  από το Νεπάλ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE