ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονης οικιακής βοηθού για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία εργοδότρια  κατήγγειλε χτες στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς ότι κλάπηκε το δακτυλίδι που είχε φυλαγμένο στην κατοικία της.

Εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης ηγέρθησαν υποψίες και κατά την αναχώρηση της έγινε έλεγχος στις αποσκευές της όπου εντοπίστηκε το δαχτυλίδι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Η  28χρονη που κατάγεται  από το Νεπάλ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE