ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονης οικιακής βοηθού για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία εργοδότρια  κατήγγειλε χτες στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς ότι κλάπηκε το δακτυλίδι που είχε φυλαγμένο στην κατοικία της.

Εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης ηγέρθησαν υποψίες και κατά την αναχώρηση της έγινε έλεγχος στις αποσκευές της όπου εντοπίστηκε το δαχτυλίδι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Η  28χρονη που κατάγεται  από το Νεπάλ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE