ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Οικιακή βοηθός έκλεψε το δακτυλίδι της αφεντικίνας της αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονης οικιακής βοηθού για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία εργοδότρια  κατήγγειλε χτες στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς ότι κλάπηκε το δακτυλίδι που είχε φυλαγμένο στην κατοικία της.

Εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης ηγέρθησαν υποψίες και κατά την αναχώρηση της έγινε έλεγχος στις αποσκευές της όπου εντοπίστηκε το δαχτυλίδι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Η  28χρονη που κατάγεται  από το Νεπάλ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.