ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

Υπό κράτηση 41χρονη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών αξίας 17 χιλ. ευρώ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε τη Δευτέρα 01/04 διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 41χρονης κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 21:30 της 30ης Μαρτίου από επιχειρηματία στην Πάφο ότι γυναίκα από την Ρουμανία που καθάριζε το σπίτι του ενώ ακολούθως διαπίστωσε ότι έλειπαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 17 χιλ. ευρώ που είχε φυλαγμένα σε ειδικό μέρος στην οικία του.

Εναντίον της συγκεκριμένης που είναι ηλικίας 41 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE