ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

Υπό κράτηση 41χρονη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών αξίας 17 χιλ. ευρώ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε τη Δευτέρα 01/04 διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 41χρονης κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 21:30 της 30ης Μαρτίου από επιχειρηματία στην Πάφο ότι γυναίκα από την Ρουμανία που καθάριζε το σπίτι του ενώ ακολούθως διαπίστωσε ότι έλειπαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 17 χιλ. ευρώ που είχε φυλαγμένα σε ειδικό μέρος στην οικία του.

Εναντίον της συγκεκριμένης που είναι ηλικίας 41 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE