Η Ανόρθωση σκόραρε και ο Ουζόχο αποβλήθηκε – Τι έγινε

Η Ανόρθωση σκόραρε και ο Ουζόχο αποβλήθηκε – Τι έγινε

Στο 22ο λεπτό η Ανόρθωση με τον Ντούρις έκανε το 2-0 επί της Αλκής Ορόκλινη για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον β΄ όμιλο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, όπως ενημέρωσε το συνδρομητικό κανάλι της Cytavision, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, πανηγύρισε με χειρονομία προς την κερκίδα που ήταν οι λιγοστοί φίλοι της Αλκής Ορόκλινη.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βοηθό διαιτητή, όπου το μετέφερε στον διαιτητή, Γιώργο Νικολάου, με τον τελευταίο να του βγάζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ανόρθωση συνεχίζει με 10 παίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.