ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για ντελιβερά – Πάλεψε με τρεις για να κρατήσει τα λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για ντελιβερά – Πάλεψε με τρεις για να κρατήσει τα λεφτά

Ο ντελιβεράς που δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, είχε παραδώσει προηγουμένως παραγγελία στην περιοχή.

Γύρω στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας (1/4) σημειώθηκε επίθεση σε ντελιβερά από τρία πρόσωπα, στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό.

Οι τρεις δράστες, ανέκοψαν τον οδηγό μοτοσικλέτας, τον κτύπησαν και του άρπαξαν 183 ευρώ, ποσό το οποίο ήταν οι εισπράξεις από παραγγελίες που παρέδωσε.   

Ο ντελιβεράς αφότου ενημέρωσε την Αστυνομία, μετέβηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γεν. Νοσοκομείου της πόλης για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE