Παίζει ξανά με τη φωτιά ο Ντιέγκο Κόστα

Παίζει ξανά με τη φωτιά ο Ντιέγκο Κόστα

Παρά την πρόσφατη τιμωρία του ο Ντιέγκο Κόστα συνεχίζει να προκαλεί με κάποιες ενέργειες του στα αγγλικά γήπεδα.

Τελευταίο κρούσμα  ενεργειών στο όριο του αντιαθλητικού  από τον Ισπανό διεθνή επιθετικό της Τσέλσι στο χθεσινό νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί της Γουέστ Χαμ για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Ο  Βραζιλιάνος στην καταγωγή άσος που τον Ιανουάριο είχε τιμωρηθεί σε τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για σκόπιμα κτυπήματα σε δύο παίκτες της Λίβερπουλ   σε αγώνα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Λιγκ Καπ «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να απωθεί τον Άαρον Κρέσγουελ με το χέρι του, με μία κίνηση που  ξεπερνάει τα όρια των ενεργειών του δημοφιλέστερου των σπορ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.