Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως στις 12:37 μ.μ. και πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες σε ύψος 27.000 ποδιών.

Δύο λεπτά αργότερα πέταξαν μεμονωμένα πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες σε ύψος 24.0000 ποδιών, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί από τη Σκύρο, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου.

Από: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE