Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως στις 12:37 μ.μ. και πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες σε ύψος 27.000 ποδιών.

Δύο λεπτά αργότερα πέταξαν μεμονωμένα πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες σε ύψος 24.0000 ποδιών, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί από τη Σκύρο, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου.

Από: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE