Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Δύο τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως στις 12:37 μ.μ. και πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες σε ύψος 27.000 ποδιών.

Δύο λεπτά αργότερα πέταξαν μεμονωμένα πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες σε ύψος 24.0000 ποδιών, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί από τη Σκύρο, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου.

Από: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE