Εκνευρισμένη η Καινούργιου με την Ηλιάνα: «Θα πω κάτι…είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω» – VIDEO

Εκνευρισμένη η Καινούργιου με την Ηλιάνα: «Θα πω κάτι…είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω» – VIDEO

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», ήταν λίγο καυστικές και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της στον τηλεοπτικό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων:«Θα πω κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω… Εγώ αν ήμουν Κωνσταντίνος Αργυρός, θα είχα θυμώσει μαζί της.Όλο αυτό που βλέπω, τόσα δημοσιεύματα… Διάβαζα την Κυριακή εφημερίδες και είναι παντού Ηλιάνα – Αργυρός, κάπως το χει πυροδοτήσει…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με το ξέσπασμα της Καινούργιου:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE