ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φήμες για Φορτούνη: Εκεί τον «στέλνουν» – Πρόταση… ρίσκο!

Φήμες για Φορτούνη: Εκεί τον «στέλνουν» – Πρόταση… ρίσκο!

Φούντωσαν οι φήμες. Τι έγινε στο Καραϊσκάκη; Θα τα… σπάσουν;

Ολυμπιακός – Κώστας Φορτούνης: Και ίσως να… άργησε η Φορτουνιάδα. Το πρώτο σίριαλ της το ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες με το ενδιαφέρον (υφίσταται, ισχύει, συντηρείται…) της Φενερμπαχτσέ. Πλέον, όπως φαίνεται περνάμε σιγά σιγά στο δεύτερο… επεισόδιο, αυτό που αφορά τις πρώτες, αρχικές επαφές του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ελληνα χαφ, Πολ Κουτσολιάκο. Κάτι που -πιστέψτε μας- δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο τελευταία…

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, οι δύο πλευρές είχαν μια συνάντηση στο γήπεδο του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο. Σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει… δύσκολο, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κουτσολιάκος… συνοδεύονταν. Από επιφανές στέλεχος ευρωπαϊκής ομάδας.

Ακόμη και… αγενής όμως να έγινε, κάνοντας τη συνάντηση με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», το δια ταύτα μπορεί να μην είναι το ξεκίνημα των συζητήσεων για την ανανέωση του «Φορτού» (άλλωστε, τρεις ώρες, όπως διέρρευσε, δεν ήταν καν ανοιχτό -που λέει ο λόγος- το Καραϊσκάκη, ούτε και χρειάζονται για να πεις δύο, τρία βασικά πράγματα. Ειδικά με το επίπεδο των σχέσεων που υπάρχουν τελευταία ανάμεσα στις δύο πλευρές), αλλά – γιατί όχι; – το ενδιαφέρον μιας (λέμε) αγγλικής ομάδας, ή ακόμη ακόμη, την επισημοποίηση μιας πρώτης πρότασης της Φενέρ. Ετσι κι αλλιώς, το συγκεκριμένο ζήτημα, των «καναρινιών», το «τρέχει» αποκλειστικά ο μάνατζερ του Φορτούνη.

Όπως και να ‘χει, επειδή «παρών» δεν ήταν κανείς στη συγκεκριμένη συνάντηση (αν και εφόσον έγινε) και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ειπώθηκε σε αυτή, η κατάσταση αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Φορτούνη είναι απλή, απλούστατη, παρότι αρκετοί θέλουν να την εμφανίσουν σύνθετη.

1,1 εκατ. ευρώ εισπράττει κατά μέσο όρο ο «Φορτού» βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του. Οτιδήποτε λιγότερο του προταθεί για την επέκταση του -ειδικά αν ο Κουτσολιάκος όντως παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Ελληνα μέσου- θα τον απομακρύνει από τον Πειραιά.

Ναι, θέλει να μείνει, είναι καλά στην ομάδα, αλλά θεωρεί πως μετά από τέτοια σεζόν, όπως η φετινή, δεν υφίσταται θέμα μείωσης απολαβών (όπως τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο είναι η πρόθεση των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να τηρήσουν το πλάνο μείωσης του μπάτζετ…).

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top