Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Ακόμη ένα ζευγάρι του Power of Love χώρισε, αυτή τη φορά λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης.

 

O λόγος για την Ολυμπία Κουκουρίκη και τον Ίονα Γεωργίου, οι οποίοι έφυγαν στο ίδιο Gala και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα έμοιαζαν αχώριστοι. Αυτό άλλωστε έδειχναν οι κοινές φωτογραφίες και έξοδοι, καθώς και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ολυμπία και Ίονας αποφάσισαν ωστόσο να δώσουν τέλος στη σχέση τους, κάτι που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Power of Love, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων στο Instagram.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; Όπως έγραψε ο Ίον, ο λόγος που χώρισε με την Ολυμπία ήταν η απόσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.