Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Ακόμη ένα ζευγάρι του Power of Love χώρισε, αυτή τη φορά λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης.

 

O λόγος για την Ολυμπία Κουκουρίκη και τον Ίονα Γεωργίου, οι οποίοι έφυγαν στο ίδιο Gala και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα έμοιαζαν αχώριστοι. Αυτό άλλωστε έδειχναν οι κοινές φωτογραφίες και έξοδοι, καθώς και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ολυμπία και Ίονας αποφάσισαν ωστόσο να δώσουν τέλος στη σχέση τους, κάτι που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Power of Love, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων στο Instagram.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; Όπως έγραψε ο Ίον, ο λόγος που χώρισε με την Ολυμπία ήταν η απόσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE