Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Ακόμη ένα ζευγάρι του Power of Love χώρισε, αυτή τη φορά λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης.

 

O λόγος για την Ολυμπία Κουκουρίκη και τον Ίονα Γεωργίου, οι οποίοι έφυγαν στο ίδιο Gala και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα έμοιαζαν αχώριστοι. Αυτό άλλωστε έδειχναν οι κοινές φωτογραφίες και έξοδοι, καθώς και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ολυμπία και Ίονας αποφάσισαν ωστόσο να δώσουν τέλος στη σχέση τους, κάτι που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Power of Love, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων στο Instagram.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; Όπως έγραψε ο Ίον, ο λόγος που χώρισε με την Ολυμπία ήταν η απόσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE