Την… πάτησε ο Σφιντέρσκι και μπήκε στο πούλμαν του Αστέρα Τρίπολης

Την… πάτησε ο Σφιντέρσκι και μπήκε στο πούλμαν του Αστέρα Τρίπολης

Ένα… αστείο συμβάν διαδραματίστηκε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σφιντέρσκι να… μπερδεύει τα πούλμαν και να πηγαίνει σε αυτό των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες αποχωρούσαν από το γήπεδο της Τούμπας μετά το φινάλε της αναμέτρησης, με τον καθένα να μπαίνει στο δικό του πούλμαν.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι την… πάτησε, μπερδεύοντας τα πούλμαν και μπαίνοντας σε αυτό του Αστέρα Τρίπολης σε ένα χιουμοριστικό περιστατικό.

Η τάξη… αποκαταστάθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά, καθώς όσοι ήταν από έξω του φώναζαν πως έκανε λάθος, μέσα σε ευχάριστο, φυσικά, κλίμα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE