ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

Κλέφτης έσπασε βιτρίνα καταστήματος για να μπει μέσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εντοπιστεί βάσει αυτού. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονη από την Πάφο, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4), ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματός της που βρίσκεται στην Πάφο.

Η 46χρονη μετέβη στο κατάστημά της, όπου εντόπισε θρυμματισμένο το γυαλί της πόρτας εισόδου, ενώ από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε, ότι είχε κλαπεί περιουσία του καταστήματος (καπνικά προϊόντα).

Στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, ενώ μετά από περιπολίες που έγιναν για εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, να κινείται πάνω σε ποδήλατο ένα πρόσωπο, το οποίο είχε δεμένο με γάζα το δεξί του χέρι. (Αργότερα εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό και έφερε θλαστικό τραύμα χειρός).

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE