ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΑΔΙΚΗΣΕ» κι αυτόν στο ΠΕΝΑΛΤΙ Αναστασίου…

«ΑΔΙΚΗΣΕ» κι αυτόν στο ΠΕΝΑΛΤΙ Αναστασίου…

Φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ότι η ανατροπή του Αβραάμ από τον Ψύχα έγινε έξω από τη γραμμή της περιοχής.

Επιβεβαιώθηκε η… ματσαράγκα του Γιάννη Αναστασίου, από το πρώτο ριπλέι που έδειξε το κανάλι της Prime Tel.

Ήταν μάλιστα και πολύ κοντά στο σημείο που έγινε η φάση, διερωτόμαστε πως και έδωσε πέναλτι, αντί φάουλ έξω από την επανορθωτική.

Αδίκησε όχι μόνο τον Απόλλωνα στη φάση ο Αναστασίου, αλλά και τον 20χρονο επιθετικό Πέτρο Ψύχα. Του «τσάκισε» τη ψυχολογία του, αφού πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Είχε κάμει ένα σοβαρό λάθος και στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής, μη αποβάλλοντας τον Αβραάμ, αφού από την τηλεόραση φάνηκε καθαρά η κλωτσιά που «έριξε» σε παίχτη του Απόλλωνα.

Από πλευράς ΑΕΛ υπάρχει ισχυρισμός, ότι παίχτης των κυανολεύκων είχε… προκαλέσει τον Αβραάμ. Από την τηλεόραση δεν είδαμε οτιδήποτε.

Η φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΛ, ήταν στην αρμοδιότητα φυσικά του βοηθού διαιτητή Κυριάκου Κυριάκου. Ήταν ελαφρώς πιο μπροστά ο Χουράδο, τη στιγμή που εκτέλεσε το φάουλ ο Ντα Σίλβα, όπως έδειξαν οι επαναληπτικές προβολές.

Αν λειτουργούσε στην Κύπρο το VAR, φυσικά δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Kαι για τα δυο τέρματα που… φωνάζουν στον Απόλλωνα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top