ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπολόγισαν ούτε την εκστρατεία της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές - Δεν βάζουν μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπολόγισαν ούτε την εκστρατεία της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές - Δεν βάζουν μυαλό

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποίησε από τις 25 Μαρτίου, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, 2019, την πρώτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, καταγγέλθηκαν συνολικά 47 μοτοσικλετιστές και 49 μοτοποδηλάτες.

Κατακρατήθηκαν επίσης 3 μοτοσικλέτες και 6 μοτοποδήλατα.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν συνολικά 123 καταγγελίες, από τις οποίες 8 αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα, 10 για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 10 για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, 34 για οδήγηση χωρίς προστατευτικό κράνος και 61 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι, κατά την περίοδο 2014 - 2018, ποσοστό 52.05% των νεκρών μοτοσικλετιστών/μοτοποδηλατιστών σε οδικές συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE