Lifestyle ενημέρωση της εβδομάδας στο ΡΙΚ από την δημοσιογράφο Μαρία Χαραλάμπους – VIDEO

Lifestyle ενημέρωση της εβδομάδας στο ΡΙΚ από την δημοσιογράφο Μαρία Χαραλάμπους – VIDEO

Τα πάντα για τον κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης.

Για τις κυριότερες Lifestyle ειδήσεις της εβδομάδας μας ενημέρωσε το πρωινό της Πέμπτης (04/04), η δημοσιογράφος του ThemaOnlineΜαρία Χαραλάμπους, παρευρισκόμενη στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα κάθε μέρα» στο ΡΙΚ.

Η Μαρία μίλησε για τις πιο επίκαιρες ειδήσεις που αφορούν τον χώρο της showbiz αλλά και της τηλεόρασης με αναλυτικό σχολιασμό και θέματα που απασχόλησαν τους αναγνώστες της lifestyle ενημέρωσης.

Όλη η θεματολογία σχολιάστηκε αναλυτικά στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την τρέχουσα, Lifestyle, επικαιρότητα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορά στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα στην πλατφόρμα «Χ» και καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Χαραλάμπους, καθώς και του Διευθυντή του Ομίλου Cyfield, Γιώργου Χρυσοχού, με πρόσωπα που φέρονται ως επενδυτές από την Ολλανδία, δήλωσε την Παρασκευή στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρων Βύρωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE