3000 ευρώ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανέλα του Τάκη Μαυρή – Η μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής

3000 ευρώ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανέλα του Τάκη Μαυρή – Η μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής

Άρχισε την Τετάρτη 3 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι ο πλειστηριασμός για την ιστορική φανέλα που φορούσε ο Τάκης Μαυρής στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την τότε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία στις 12 Φεβρουαρίου 1983.

Φορώντας τη φανέλα αυτή, ο Τάκης Μαυρής είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της Εθνικής μας στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 και μετά από επιθυμία του, τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα δοθούν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου του.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE