Φωνές και στη Βουλή κατά Χάρη Γεωργιάδη – Ζητούν την παραίτηση του

Φωνές και στη Βουλή κατά Χάρη Γεωργιάδη – Ζητούν την παραίτηση του

Παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών ζήτησαν οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ, του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, και η ανεξάρτητη Βουλευτής Άννα Θεολόγου, κατά τη συζήτηση του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ εξέφρασε την άποψη ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες από το πόρισμα, παρατηρώντας ότι οι πολιτικές ευθύνες δεν καταλογίζονται αλλά αναλαμβάνονται
 
Να αξιοποιηθεί το πόρισμα, ζήτησε ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας που παρατήρησε πως ο Υπουργός Οικονομικών φέρει ευθύνη, προσθέτοντας ότι το πόρισμα πρέπει να γίνει εργαλείο διόρθωσης και όχι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Η προεκλογική εκστρατεία έχει περάσει σε μια νέα φάση, όπου η πολιτική επικοινωνία δεν μετριέται μόνο σε ομιλίες και ποσοστά, αλλά σε προβολές, αλληλεπιδράσεις και ψηφιακή επιρροή. Τα social media δεν αποτελούν απλώς συμπληρωματικό εργαλείο, είναι πλέον κεντρικός μηχανισμός διαμόρφωσης της πολιτικής εικόνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE