ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στη διεκδίκηση του Final Four του 2020 η Αθήνα! – Πότε αναμένεται η ΑΠΟΦΑΣΗ

Ξανά στη διεκδίκηση του Final Four του 2020 η Αθήνα! – Πότε αναμένεται η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η Αθήνα μπήκε ξανά χθες στην διεκδίκηση της διοργάνωσης του F4 του 2020, καθώς παρουσίασε τις απαραίτητες εγγυήσεις. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα η τελική απόφαση, το Παρίσι βασικός ανταγωνιστής.

Μπορεί η μάχη για το φετινό Final Four να μπαίνει στην τελική της ευθεία, ωστόσο η Euroleague ετοιμάζει ήδη το έδαφος για την επόμενο σεζόν.

Το Παρίσι έμοιαζε μέχρι χθες να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η υποψηφιότητα της Αθήνας έχει… ανεβάσει στροφές, σε σημείο που η πρωτεύουσα της χώρας μας να διεκδικεί ξανά την διοργάνωση!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project παρουσίασαν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις στην Euroleague, σε ότι αφορά τουλάχιστον το οικονομικό κομμάτι.

Το κόστος του event θα φτάσει και μπορεί να ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ, ενώ θα καλυφθεί σε ποσόστο 80% από την κυβέρνηση και 20% από τον Δήμο Αθηναίων.

Καμία ομάδα δεν θα επιβαρυνθεί δηλαδή σε περίπτωση που διεξαχθεί το F4 στη χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η Πολιτεία επιθυμεί να πάρει το «πράσινο φως» από την κορυφαία ευρωπαική διοργάνωση, ώστε να αναλάβει ένα μεγάλο αθλητικό event σε προεκλογική περίοδο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η Αθήνα έχει προστεθεί στις ισχυρές υποψηφιότητες και για το Final Four του 2021, σε περίπτωση που επιλεχθεί τελικά το Παρίσι για το 2020.

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας παραμένει σε θέση βασικού ανταγωνιστή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τζόρτι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά, μετά και την επερχόμενη είσοδο της Βιλερμπάν στη λίγκα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top