Έφυγε από την Κύπρο ο Λέβι… «ρίχνοντας το μπαλάκι» στην Ανόρθωση

Έφυγε από την Κύπρο ο Λέβι… «ρίχνοντας το μπαλάκι» στην Ανόρθωση

Έφυγε από την Κύπρο ο Ρόνι Λέβι, χωρίς να προκύψει συμφωνία με τη διοίκηση της Ανόρθωσης για τα χρήματα που του οφείλονται.

Ως γνωστό, στον Ισραηλινό τεχνικό πρέπει να καταβληθούν 405.000 ευρώ, από τη συμφωνία του με την προηγούμενη διοίκηση, με την οποία είχε δώσει τα χέρια και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Όταν απολύθηκε, δεν υπήρξε συμφωνία για διακανονισμό των οφειλόμενων του, γι΄ αυτό και ο Λέβι αποφάσισε να κάνει προσφυγή στη FIFA, διεκδικώντας ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

Προκειμένου η «Κυρία» να αποφύγει τις δικαστικές περιπέτειες, κάλεσε τον πρώην προπονητή της στην Κύπρο, ο οποίος ήρθε και είχε επαφές το προηγούμενο διήμερο με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη.

Ο τελευταίος του πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, να του καταβληθεί το μισό ποσό, δηλαδή 200.000 ευρώ, με τον Ισραηλινό τεχνικό όμως, να αξιώνει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα για να πει το «ναι», παρότι έδειξε κατανόηση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Πάντως, οι δύο πλευρές δεν είναι… μακριά από το να έρθουν σε συμφωνία, με τον Λέβι να «ρίχνει το μπαλάκι» στη διοίκηση της «Κυρίας» αναφορικά με την τελική πρόταση του, ούτως ώστε να χαρίσει μεν ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα, αλλά όχι το μισό και να γίνει η αποπληρωμή με δόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE