ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση στα εγκλήματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση στα εγκλήματα

Αύξηση στα εγκλήματα και ποινικά αδικήματα σημειώθηκε κατά τη περίοδο 2012-2018 στα κατεχόμενα σύμφωνα με στοιχεία της «γενικής γραμματεία του ανώτατου δικαστηρίου» του ψευδοκράτους.

Τα στοιχεία δημοσιεύει την Πέμπτη 04/04 η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» και γράφει ότι αύξηση κυρίως στις δολοφονίες, υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες και σεξουαλικής παρενόχλησης/βιασμών παρατηρήθηκαν κατά την περίοδο 2012-2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι περισσότερες ανθρωποκτονίες 64 συνολικά, σημειώθηκαν το 2014 ενώ το 2018 ο αριθμός ήταν 43.

Οι περισσότερες ληστείες, 130, σημειώθηκαν το 2013 ενώ το 2016 και το 2017 οι βιασμοί ανήλθαν στους 29 αντίστοιχα. Οι περισσότερες υποθέσεις και συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών ήταν  το 2018, 362 ενώ το 2017 ήταν 337.

Ο αριθμός των φυλακισμένων (υπόδικοι και κατάδικοι) έφτασε στους 636, σε ένα χώρο που πρέπει να φιλοξενεί μόνο 172.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE