Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Η ομάδα του Ντάλας δεν θύμισε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαζε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τους γηπεδούχους.

 Οι Μπλέιζερς είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο δωδεκάλεπτο και δεν άφησαν τους Μάβερικς να επανακάμψουν. Double double για Όλντριτζ (17π., 12ρ.) και Μπατούμ (15π., 12ρ.).

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ.  Από την πλευρά των ηττημένων κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του. Πάντως, τέσσερις παίκτες των Μάβερικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: ο Έλις (12π.), ο Σουντεμάιρ (12π.), ο Νοβίτσκι (10π.) και ο Ρόντο (10π.), ενώ ο Τσάντλερ κατέβασε 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 36-40, 47-61, 75-94. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.