Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Η ομάδα του Ντάλας δεν θύμισε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαζε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τους γηπεδούχους.

 Οι Μπλέιζερς είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο δωδεκάλεπτο και δεν άφησαν τους Μάβερικς να επανακάμψουν. Double double για Όλντριτζ (17π., 12ρ.) και Μπατούμ (15π., 12ρ.).

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ.  Από την πλευρά των ηττημένων κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του. Πάντως, τέσσερις παίκτες των Μάβερικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: ο Έλις (12π.), ο Σουντεμάιρ (12π.), ο Νοβίτσκι (10π.) και ο Ρόντο (10π.), ενώ ο Τσάντλερ κατέβασε 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 36-40, 47-61, 75-94. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE