ΠΑΦΟΣ: Και πάλι... φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο!

ΠΑΦΟΣ: Και πάλι... φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο!

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4), η γραμματεία του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είχαν δεχτεί τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο σχολείο, με μέλη της Δύναμης να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Οι μαθητές οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος, ενώ μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών και του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του σχολείου.
 
Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ψευδές τηλεφώνημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE